Dopravná nehoda si vyžiadala život ženy, dieťa je v kritickom stave

22.06.2010 Prešov

Prešov 22. júna (TASR) – Dopravná nehoda autobusu a osobného auta, ktorá sa stala dnes krátko po 14. hodine na ceste 1/18 na Župčianskom kopci v katastri obci Malý Šariš, si vyžiadala život mladej ženy.
Podľa operačného dôstojníka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove sa pri zrážke ťažko zranili vodička osobného auta a 10-ročné dieťa, ďalšie dve osoby z posádky auta utrpeli ľahšie zranenia. Pri nehode sa ľahko zranila aj jedna osoba z autobusu.
Hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove Drahoslava Skopárová informovala TASR, že do ich nemocnice priviezli 30-ročnú ženu.
\"Vo vážnom stave ju hospitalizovali na oddelení ARO. Približne o 16. hodine však svojím mnohopočetným zraneniam podľahla, \" uviedla Skopárová. Ďalšiu zranenú ženu a dieťa nechali v nemocnici na pozorovanie.
Ďalšie ťažko zranené dieťa transportovali vrtuľníkom do Detskej fakultnej nemocnice v Košiciach. Jej hovorkyňa Viera Horniaková konštatovala, že dieťa prijali v kritickom stave.
Kvôli vyšetrovaniu dopravnej nehody a odstraňovaniu jej následkov polícia spomínaný úsek cesty uzavrela.
 

Vyberte región